Lekland

Välkommen till vårt lekland i Karlskrona med lekställning, hoppborg, rutschkanor, bollhav, bilbana, spel m.m. Karlskrona lekland är ett mysigt lekland på 600 kvm, för barn upp till 12 år. Boka hela leklandet till ert kalas. Boka leklandet för eller själva eller kom som drop-in när leklandet inte är bokat (ring för att kolla om det är ledigt)

Kalas

Fira din födelsedag med ett roligt kalas hos oss på Karlskrona lekland. Leklandet bokas endast för ert sällskap vilket gör det till ett speciellt tillfälle för barnen. Ni kan leka och skoja utan att störas av andra.

Vi bokar två timmar för ett kalas, önskas längre tid så säg till vid bokning.

Fikadel

i fikadelen har vi ett trevligt långbord för upp till ca 20 barn (små). Dessutom finns det större bord om så önskas ca 20 platser. Ett fint blått träbord med en kungatron för födelsedagsbarnet. Tillgång till kyl och ett mindre pentry är möjligt 

Hos oss är det fritt att ta med egen mat och dryck in i leklandet men försök hålla ording efter er (ej i restaurangen).

Ordningsregler

Bokning

– Minsta belopp för bokning av kalas är 10 barn.
– Hos oss är det inga problem att avboka (ingen avbokningsavgift) men ring gärna.
– Vi bokar endast för ert sällskap, går det bra att fler är där så säg till.

Regler

– Vid problem med tex städning eller de som är före/efter er inte håller tiden säg till i receptionen.
– Gör en grovstädning. Släng papper m.m. i våra soppåsar och torka av eventuellt spill. Är det väldigt oredigt ställ tillbaka leksakerna t.ex bandyklubbor och bollar i bollhavet.
– Hos oss är det lätt att hålla uppsikt över barnen då det är ett mindre lekland men tänk på att det är ni vuxna som har ansvaret (vi ansvarar för utrustningen). Bra att hålla uppsikt på är knuffar, åk/hoppa inte flera på en gång, klättra inte på utsidan av näten.
– Tänk på allergirisken med vissa livsmedel (undvik nötter).
– Tänk på kvävningsrisken inget godis i munnen (särskilt inte i hoppborgarna).
– Inga spetsiga eller vassa föremål.

Tips och råd

– Samlas och drick lite vatten, kan vara bra att vila lite, minskar risken för krockar m.m.
– Tänk på att ni är ensamma, det är både enkelt och roligt att göra någon rolig lek tillsammans.
-Fiskdamm med spö finns vid ingången till leklandet. tag gärna med godispåsar.
– Sommartid blir det ofta varmt det går då bra att öppna dörren för att vädra

Disco

Släck ner lysrören i taket och ni har ett häftigt discokalas. Vi har discokula och andra discolampor. Koppla er smartphone till stereoanläggningen eller tag med en cd-skiva med er favoritmusik. Nu har vi även rökmaskin för de som vill ha ett extra häftigt dansgolv.

Skolor/föreningar

Välkomna till ett mysigt lekland. Här bokar ni leklandet endast för er klass/förening/fritis/dagis. Tag gärna med er eget fika till barnen.

Gäller vardagar från kl:10:00-17:00. En bokning är normalt ca 3 timmar men önskar ni längre går det oftast att ordna. Priset är oberoende av hur många ni är dock högst 70 barn. Går också bra att kombinera med bowling eller lasergame, kostar dock extra.

Slott/Piratskepp

Jätterolig riddarborg att leka i. Här finns gångar i tornen och fängelsehålor med hemliga hål att smita ut i. Det finns även ett piratskepp så barnen kan som har flera gångar och ett fängelse med en hemlig utgång. 

Fiskedamm

Det finns en fiskedamm där ni som håller i kalaset har möjlighet att ta med egna godispåsar och belöna barnen den tid ni önskar 

Bollplan

Här finns spelplan med stora och små mål. Passar bra att spela bandy, bakset och fotboll. Bandyklubbor och bollar finns. Finns även ett pingis bord, rack går att låna i receptionen

klätterstälning

Kryp runt i klätterställningen och lek med de olika hindren. Utmana varandra i följa Jon eller lek kurragömma.

Galleri