BOWLING

Välkommen att spela Bowling i Karlskrona. Vi har en modern 10 banors bowlinganläggning i rymliga lokaler fint beläget på Saltö udde. Önskar ni spela bowling i större sällskap har vi bra utrymmen där ni kan äta, fika, hålla möten. Vi har poängsystem med roliga ljud och bildeffekter. För den som önskar är våra bowlingbanor utrustade med bumpers som hindrar kloten från att trilla ner i rännorna, perfekt för barn. Fredagar och lördagar har vi discobowling vid önskemål samt vid vid barnkalas. Skor och klot går bra att låna (ingår i banhyran).

Vardagar, fredag lördag före 18:00

Fredag, lördag efter 18:00

Vardagar, fredag lördag före 18:00

Fredag, lördag efter 18:00

190 kr / bana


280 
kr / bana

190 kr / bana

280 kr / bana

En bowling timme är 55 minuter. Vi rekommenderar 3-4 pers / bana.

Ring för att boka eller kom drop in
0455-33 33 11 eller 0768-868457

DISCOBOWLING

Vid önskemål på fredag- och lördagkvällar kör vi discobowling från kl:18:00. Vid barnkalas brukar vi också ha disco vilket barnen tycker är kul. Vi släcker då ner belysningen och tänder UV-ljuset. Vi har 6st discolampor, pulserande diodbelysning i banor och på väggar, rökmaskiner samt en häftig ljudanläggning där ni gärna kan önska låtar.

BARNKALAS

Fira födelsedagen med ett häftigt discobowling kalas. Vi har discobowling med häftiga neon och discolampor. Under discot går det bra att lämna önskelåtar. Vi har ”bumpers” som stoppar kloten från att trilla ner i rännan (vilket gör att alla träffar käglorna).

Ett kalas kan se ut så här:

5 minuter genomgång.
Klot, skor och lagindelning.
4 barn / bana.
55 minuter bowling.
30 minuter fika/mat/glass och presentöppning.
10 minuter avslutning och poäng genomgång av bowlingserier (kröna vinnaren).

GALLERI