Regler

Välkomna till vår 5-kamp på Saltö (Cyberzone). Våra lokaler är fyllda med spännande grenar och vi fyller ständigt på med nya roliga aktiviteter. Utmana varandra i tex bågskytte samtidigt som ni hejar på era lagkamrater. Medtag något gott tilltugg och dryck. Perfekt aktivitet för möhippa, svensexa, firmafest, föreningar, barnkalas .m.m. Tävla i vår klassiska 5-kamp eller kombinera med de grenar som passar er.

Vi erbjuder en fartfylld femkamp för Möhippor, Svensexor, föreningar, barnkalas etc. Dela in er i två lag och kombinera era lag med styrka, balans, träffsäkerhet, bollkänsla och koncentration. Två timmar med skratt, svett och kamp garanteras. Under tävlingens gång har ni en domare (omutbar) som hjälper er med protokoll, regler och instruktioner.

Vi har kombinerat färdiga program för att passa er målgrupp. Vår populära klassiska 5-kamp blandar lite av allt. Skytte, styrka, balans, kondition och bollteknik.

En femkamp för 8-12 personer tar ca 2 timmar. Minsta bokning är 6 personer.

5-kamp program:

Klassiska femkampen: Pilbåge, basket, gladiator, sumobrottning, bullride

Fysiska kampen: Gladiator, sumobrottning, bungyrun, bullride, dragkamp

Lugna kampen: Curling, pilbåge, basket, clownkastning, slangbella

Bollsports kampen: Basket, clownkastning, curling, innebandy, bungyrun

Skytte kampen: Pilbåge, luftgevär, blåsrör, slangbella, pilkastning

Ni kan också lägga ihop er egen femkamp genom att välja ut fem grenar nedan.

Grenar/ Aktiviteter
Slangbella
Sumobrottning
Bollkast tivoli
Dragkamp  
Down the clown           
Airhockey            
Bullride                            
Bungyrunbasket       
Gladiator 
Pilkastning
Innebandy
Basket
Curling
Luftgevär

Förhållningsregler

Endast betalande kunder får vistas i lokalen under femkampen (väntrum finns för upp till 5 personer).

Vi förbehåller oss rätten att avbryta aktiviteten vid misskötsel, överförfriskning m.m. 

Vi reserverar oss för att start och sluttider kan förskjutas p.g.a. längre tid än beräknat beroende på grenar, ändrat antal som kommer, sen ankomst av tidigare grupp m.m. I möjligaste mån försöker vi så klart hålla utsatta tider :). Vid misskötsel av mat och dryck kan det förbjudas i lokalen under er femkamp.

Företag

En bra aktivitet för kick-off eller after work. Ni är i slutet sällskap och kan därmed medhava egen mat/snacks och dryck. En bra kombination med möte i vårt konferensrum.         

Möhippa/Svensexa

Ett perfekt alternativ för er möhippa/svensexa. En tävling med roliga aktiviteter där vi garanterat får se skratt och diverse tokiga förnedringar. Vem vill inte bli avslängd från tjuren eller brottas med en sumobrottare :). Ni är i slutet sällskap och kan därmed medhava egen mat/snacks och dryck. 

Barnkalas

Fira födelsedagen med ett spännande äventyr.

Här kan vi tävla från 6-14 barn delat i två lag. Vi har ingen åldersgräns men rekommenderar att barnen är minst 10 år. Barnkalasen brukar vi spela i 2-2,5 timme med en paus i mellan. I pausen tar vi ett lagfoto som födelsedagsbarnet får med sig hem. Fikapausen går bra att sitta i restaurangen, utomhus på altanen/gräsmattan eller i vårt kalas/konferensrum om det är ledigt. Hos oss får ni gärna ta med eget fika då många har egna önskemål.  Då barnen är inne och spelar har ni tid att duka upp och förbereda med fika som tas i pausen mellan spelen.