LASERGAME

Välkommen att spela Lasergame på vår inomhusarena i Karlskrona centrum (Saltö). En perfekt aktivitet för möhippa, svensexa, kikoff, firmafest, barnkalas m.m. Utmana dina vänner eller ovänner, på en tävling utöver det vanliga! En aktivitet som är roande och helt ofarlig, oberoende av vädret. Det krävs ingen styrka, vilket gör att alla kan vara med stor som små. Lasergame är ett lagspel där man med hjälp av laserpistoler samlar poäng genom att släcka motståndarnas västar.

Barn (18 år)

Vuxen

1 spel 90 kr 2 spel 120 kr | 3 spel 150 kr

1 spel 90 kr 2 spel 150 kr | 3 spel 180 kr

Barn (18 år)


Vuxen

1 spel 90 kr 2 spel 120 kr | 3 spel 150 kr

1 spel 90 kr 2 spel 150 kr | 3 spel 180 kr

15 minuter per spel. Vi har upp till 24 västar. (Bokning krävs. Drop-in i mån av plats. Minst 6 personer)

Ring för att boka
0455-33 33 11 eller 0768-868457

VAD HÄNDER

Vi samlas sedan för att dela upp oss i två lag, rött och grönt (om inte detta redan är gjort). Därefter går vi igenom vilken svårighetsgrad/ stratergi ni önskar spela. Det finns allt från lätta grundprogram till avancerade med tex begränsat antal liv och skott, flygbomber, baser, bonustargets, minor, alla mot alla, släckta västar m.m. Vi går också igenom spelregler, poängräkning, västarna, säkerhet och svarar på frågor. Då vi fått på oss västarna och gjort oss redo släpps ni ut på arenan och spelar ”krigar” i 15 minuter. Då slutsignalen går samlas vi och går igenom poängen för första matchen. Ni får också ut ett scoringkort med info. om era poäng, träffar på andra spelare, placering, antal skott m.m.

TIPS OCH RÅD

Vinterskor är ofta klumpiga, kan vara skönt att ta med gympaskor.

Mörka kläder syns mindre, är lättare att gömma sig. Vitt lyser.

Tag av smycken lätt att tappa, svårt att hitta.

Planerar ni en aktivitet efteråt, tag med handduk och använd våra duschar.

Det är lite kusligt på arenan. Barn som önskar får gärna ha dörren öppen och spela vid ingången hos oss personal (skjuta in mot banan). De flesta brukar tycka det går bra och ger sig in efter en stund.

ARENAN

Arenan är på ca 650kvm och består av en labyrint med väggar, hinder, skydd, platåer, ramper m.m. Häftiga ljuseffekter med neonrör, discolampor, ljusslingor, spotlights, saftblandare m.m. Väggarna är dekorerade med häfiga självlysande färger. Under spelet spelas musik samt ljudeffekter från spelet. Vi har två rökmaskiner (använder bara vattenbaserad rök), vilka gör att laserstrålarna syns tydligt samt gör mystiken ännu större. Banan är byggd med två baser, en för rött lag och en för grönt lag. Det finns bonustargets utplacerade på olika platser i tak och väggar. Runt alla kanter sitter isolering så att inga olyckor ska kunna ske.

GALLERI

Kalas

Fira födelsedagen med ett spännande äventyr.
Vi har 24 västar och brukar räkna med 2 timmar för ett kalas beroende på antal spel. Det går bra att spela på tre lag vilket gör att vi kan vara upp till 24 barn (vid fler behövs längre tid). Vi har ingen åldersgräns men västarnas vikt och den lite ”kusliga” neonbelysningen kan vara lite otäckt för yngre, så vi rekommenderar från 7 år. Barnkalasen brukar vi spela i 2*15 min eller 3*15 min med en paus i mellan. I pausen tar vi ett lagfoto (i full mundering) som födelsedagsbarnet får med sig hem. Arena med rymdtema. Skydd av labyrint, tunnor, ramper m.m.

Hos oss får ni gärna ta med eget fika då många har egna önskemål. Då barnen är inne och spelar har ni tid att duka upp och förbereda med fika som tas i pausen mellan spelen. 

Fikapausen går bra att sitta i restaurangen, utomhus på altanen/gräsmattan eller i vårt kalas/konferensrum om det är ledigt.